Staffelier

Filtrer efter pris

Staffeli fra Kunstartiklen

Hos Kunstartiklen forhandler vi et bredt sortiment af staffeli typer. Vi har fokus på at vores staffelier skal være velegnet til nybegynderen og eksperten. Vores forhandlere er Art Creation og Jysk Blindramme Fabrik, som begge er anerkendte mærker når det kommer til et kvalitets staffeli.

Vi har to typer staffeli, bord staffeli og det almindelig atelier staffeli. De udfylder hvert deres formål, da ens projekter ofte er bundet sammen med en størrelse på lærredet.

Et bord staffeli er perfekt for dem som har et mindre billede de ønsker at male. Man kan let tage det med på farten og ud i naturen hvis det er et natur billede man ønsker at male. Et bord staffeli er et lille staffeli med fokus på bekvemligheden ved at fastlåst lille lærred. Kan let placeres på en flad og solid overflade, som et bord.

Det almindelige atelier staffeli er det de fleste kender fra kunstudstillinger og holder til deres standard lærred. De står solidt på jorden og giver mulighed for kunsteren at male stående på et fastlåst lærred. Alle staffelier er justerbare, så hvis du står med en lidt atypisk størrelse af lærred, så kan du let justere dit atelier staffeli.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.