Akvarel Pensler

Filtrer efter pris

Filtrer efter

Vores Akvarel Pensler

Når man skal finde den perfekte pensel til sit næste projekt, kan det være en god idé at starte med at finde hvilken maling som man ønsker at male med. Dette giver nemlig fundamentet for hvilken pensel, som er bedst. Hvis valget lander på akvarel maling, så er akvarel pensler det bedste valg.

Akvarel maling er vandbaseret og kræver en pensel, som kan opsuge farverne, men også en pensel som let kan navigeres rundt på et lærred når man bruger den med vandfarverne. Årsagen til at en akvarel pensler er så gode til vandfarverne kommer fra hårene, som er brugt. Det er ofte mårhår, som bliver brugt på til en akvarel pensel, da de suger bedre og er spændstige i natur. Spændstighed er vigtig, så man stadigvæk kan holde formen på penslen trods det store vandindhold.

Vores akvarel pensler kommer i kunstmårhår, det er af høj kvalitet så man får en pensel man kan regne med. Vores pensler opretholder også formen når de bliver brugt. Dette gør især vores spidse akvarel pensler eftertragtet, da man lettere kan opretholde en detaljeringsgrad når spidsen opretholder samme form når man maler med akvarel maling.

Vi forhandler A&B, Amsterdam, Art Creation og Talens pensler. Så tag et kig på vores udvalg her.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.