Akryl Pensler

Filtrer efter pris

Akryl Pensler

Akryl pensler er et essentielt værktøj for dem, som er interesserede i at male med en tykkere farve end den man kender fra vandfarven. Når du skal til og i gang med at male med akrylmaling, så kan det være en fordel at undersøge hvilke grundlæggende redskaber, som skal bruges hvis man ønsker at opnå det bedste resultat.

Et af de værktøjer, som vi her hos Kunstartiklen.dk mener er essentiel, er akryl pensler. Da akrylmaling er en vandbaseret maling, men med det kendetegn at den tørrer hurtigt. Dette er en fordel for mange kunstnere, da det er utrolig praktisk at man hurtigt kan arbejde videre med maleriet, da ventetiden ikke er længe før det er tørt.

Pensler bygget til at holde

Akrylpenslen er bygget op til at kunne håndtere den lidt tykkere maling og ikke blive slidt ned hurtigt. De fleste pensler kan selvfølgelig bruges til akrylmaling. Men akrylpenslen vil have den fordel at den ikke bliver slidt ned. Derfor finder du at akrylpenslen er udrustet med syntetiske hår, som specifikt er egnet til akrylmaling. Naturhår, som mange pensler har, har desværre ikke den rigtige modstandsvilje mod akrylmalingen og bliver hurtigt slidt og trist at bruge.

Du vil også kunne se forskel på akrylpenslen og akvarelpenslen på at skaftet på akrylpenslen er længere. Dette skyldes at afstanden til lærredet. Når man arbejder med akrylmaling ofte er længere fra lærredet, da området man maler på er større end ved akvarelmaling.

Så hvad skal du kigge efter inden du går i gang?

  • Sørg for at du ved hvilken type maling, som skal bruges, da valget af pensel afhænger af dette. Valget er ofte naturhår eller syntetiske hår.
  • Find en pensel, som har den rette længde på skaftet. Er motivet stort, så vælg en lang penslen. Er det et småt motiv, så vælg en kort pensel.
  • Lærred, grunder, maling, er alle 3 ting, som du også burde undersøge inden du vælger pensler, da alle disse ting afhænger af hinanden.

Tag et kig på vores store udvalg af akrylpensler her, men glem ikke at vi også har et stort udvalg af andre typer for pensler, samt lærreder, grundere og kunstfarver.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.