Papirblokke & Bøger

Filtrer efter pris

Filtrer efter

Vores papirblokke

Hos Kunstartiklen går vi op i kvaliteten af vores produkter, derved også vores papir. Papirblokken er for os essentielle når det kommer til at skabe kunst. På blokken skaber man idéerne før de kommer på et lærred, men kan også være kunsten selv. Vi har et stort udvalg af papirblokke, som vi sælger til favorable priser. De fåes i mærkerne Van Gogh, Amsterdam, Art Creation og Carioca.

Van Gogh

Vores papirblokke fra Van Gogh er af to forskellige typer, en papirblok til skitsering og tegning og en til akvarelmaling. Blokken til skitsering af perfekt til tørre medier, som blyanter og tørre farver. Papiret er af høj kvalitet, så den kan bruges til mere end bare idéfasen. Papirblokken til akvarelmaling er perfekt til alt det våde. Alle vandfarver er perfekt egnet til denne type papir og giver et smukt resultat, så dine malerier ser bedst ud.

Amsterdam

Vores sorte bøger fra Amsterdam er perfekte til enhver kunstner. Den er ideel at tage med på farten og er opbygget med en solid væg, så man kan skitse eller tegne direkte i bogen uden nødvendighed for støtte fra et bord. Vores Black Books fra Amsterdam fåes i 3 størrelser, A3, A4 og A5.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.