Staffelier

Filtrer efter pris

Staffeli fra Kunstartiklen

Hos Kunstartiklen forhandler vi et bredt sortiment af staffeli typer. Vi har fokus på at vores staffelier skal være velegnet til nybegynderen og eksperten. Vores forhandlere er Art Creation og Jydsk Blindrammefabrik, som begge er anerkendte mærker når det kommer til et kvalitets maler staffeli.

Vi har to typer maler staffeli, bord staffeli og det almindelig atelier staffeli. De udfylder hvert deres formål, da ens projekter ofte er bundet sammen med en størrelse på lærredet.

Et bord staffeli er perfekt for dem som har et mindre billede de ønsker at male. Man kan let tage det med på farten og ud i naturen hvis det er et natur billede man ønsker at male. Et bord staffeli er et lille staffeli med fokus på bekvemligheden ved at fastlåst lille lærred. Kan let placeres på en flad og solid overflade, som et bord.

Det almindelige atelier staffeli er det de fleste kender fra kunstudstillinger og holder til deres standard lærred. De står solidt på jorden og giver mulighed for kunsteren at male stående på et fastlåst lærred. Alle staffelier er justerbare, så hvis du står med en lidt atypisk størrelse af lærred, så kan du let justere dit maler staffeli.

Kvalitet

Vi forhandler kun staffelier, som vi kan stå inde for. Vi går meget op i kvaliteten her hos Kunstartiklen og af denne grund alene, gør vi alt for at sikre os at vores staffelier altid er af den bedste kvalitet.

Mærkerne Art Creation og Jydsk Blindrammefabrik er et kvalitetsstempel i dem selv. Art Creation er et verdens kendt mærke når det kommer til kunstartikler. Skabt i Holland under moderselskabet Talens, har Art Creation lavet smukke og holdbare staffelier. De sørger for at alle kunstnere, store som små, kan få et maler staffeli til præcis deres behov. Jydsk Blindrammefabrik er et velkendt mærke indenfor staffelier her i Danmark. Deres historie går helt tilbage til 1938, så igennem de sidste mange år har de udviklet sine ekspertiser og fremstillet smukke staffelier.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.