Lærred

Filtrer efter pris

Vores lærreder

Vi har et stort udvalg af forskellige lærreder. Vi forhandler både færdiglavede lærreder og byg selv lærreder. Så står du med dit næste projekt og mangler et lærred, som passer perfekt, så prøv vores byg selv lærred, der kan du selv bestemme dimensionerne. Hvis du blot står og mangler et lærred i standard dimensionerne, så har vi også det. Alt er i Bomuld/Polyester.

Vi har fokus på at kunne give vores kunder det perfekte lærred om de er nybegyndere eller eksperter. Dog er vi fokuseret på at have gode priser på alle vores lærreder. Priserne er bundet op på størrelserne, så find din størrelse og gå på udkig efter dit næste lærred.

Vi forhandler både Art Creation, Art System og Jysk Blindramme Fabrik (JBF).

Art Creation

er et velkendt mærke inden for kunstartikler og her forhandler vi det meste fra dem. Art Creation kunst lærreder er grundet og velegnet til både olie- og akrylfarver. Vores lærreder fra Art Creation spænder fra en 20×20 cm til 80×120 cm. Vores brede spænd af størrelser giver vores kunder muligheden for at kunne finde det perfekte malerlærred til deres næste projekt. Prisen starter på 30kr. og slutter på 219kr. Prisen afhænger alene på størrelsen, da der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Art System

Er ligeledes et velkendt mærke inden for lærreder. Vores Art System malerlærreder er i bomuld/polyester og er af den fineste europæiske kvalitet. Deres kunst lærreder er opspændt i Danmark og sat på en dansk produceret blindramme. Specielt ved Art System lærred er at de er grundet 3 gange hvilket gør dem perfekte til olie- og akrylfarver. Størrelserne spænder fra 20×20 cm. til 80x120cm. Prisen er bundet op på størrelsen og er fra 47,50kr til 472kr.

JBF – Jysk Blindramme Fabrik

Et solidt dansk mærke inden for kunst lærreder. Vi forhandler to typer lærred, et i sort og et i hør. Disse malerlærreder er perfekt til alt brug, så olie- og akrylfarver. Hørlærredet er af dansk kvalitet og starter på størrelsen 20×20 cm. hele vejen op til 60×80 cm. Fra 62kr. til 269kr. og er bundet op på størrelsen alene. Den danske fabrik laver ligeledes et sort kunst lærred, som er idealt til et projekt med behov for en skarp kontrast. Størrelsen starter ligeledes på 20×20 cm. men går op til 80×80 cm. Her er prisen lidt lavere og starter på 51,50kr. og slutter på 250kr.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.