Graphite & Blyanter

Blyanter og Kunst?

Hos Kunstartiklen er vores formål at skabe et handelssted for både nybegyndere og eksperter. Vi har derfor et stort udvalg af mange kunstartikler. Vores udvalg af blyanter er i akvarel blyanter, grafit blyanter og farve blyanter.

Vores akvarel blyanter er i mærket Cretacolor. Det er vandbaserede blyanter, som har lysende farver, rig pigmentering og giftfri. Du er garanteret den fineste kvalitet, da den er så fremragende til vandmaling. De strålende farver ved brugen af akvarel blyanter er unikt for mærket Cretacolor og når man tegner med blyanterne på sit lærred ser man de skarpe linjer, men så snart man påfører lidt vand begynder de glidende overgange at præsentere sig selv. Vi sælger et sæt med flere forskellige farver, som giver mulighed for at blande de forskellige akvarel blyanter, for at opnå unikke farver kombinationer.

Vi har ligeledes et stort udvalg af grafit blyanter. Dette er de blyanter de fleste kender fra skoletiden, men på et helt nyt niveau. De er af høj kvalitet og er perfekt egnet til kunstværker, om det er skitsekunst eller optegning af motiver før maling påføres.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.