Pastel Farver

Filtrer efter pris

Vores pastelfarver

Carré Pasteller er firkantede hårde pasteller lavet af pigmenter af høj kvalitet og forskellige ler typer. Deres tørre og robuste fornemmelse gør dem til et godt værktøj til tegning og tegning. Farverne har gode lysegenskaber for farvestyring. Disse kan også bruges sammen med vand til akvareleffekter.

Rene og strålende farver i bløde pastelpinde til dem, der søger kvalitetsniveauet for studerende-kunstner. Slanke, runde pinde er ideelle til at bruge kanterne til detaljeret arbejde eller på siden for bred arealdækning. Bestående af højkvalitets pigmenter og kaolin ler til en formulering med let farveoverførsel, et fløjlsagtigt udseende og gjort mindre tilbøjelige til at smuldre. Pigmenter er fri for tungmetaller: bly, cadmium og kobolt. Pasteller fungerer fantastisk på grunde med tand (overfladestruktur), der kan holde pastellerne, såsom papir, pap, sten, asfalt eller træ. Pasteltegninger og malerier er ikke smuds sikre, og det anbefales at bruge et fiksativ oven på det færdige kunstværk.

Oliepasteller er lavet med rene pigmenter, mineralolier og voksbindere til en bemærkelsesværdig blød og jævn lægning uden støv. De har en vidunderlig farvetone og let farveoverførsel og er velegnede af forskellige grunde. Hele sortimentet består af 60 farver i oliepasteller med fuld pind.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.