Akvarelfarver

Hvad er Akvarelfarver?

Akvarelfarver blev for mange introduceret i folkeskolen i faget billedekunst. Her sad man med et stort glas med vand, en pensel og en platte med forskellige farver. Selvom man fra en tidlig alder blev introduceret til vandfarverne betyder ikke at man ikke kan udfolde sig kreativt med dem og blive udfordret. Akvarelfarver er enkle at bruge, men kan give et unikt og flot resultat. Fantastien sætter grænser for hvad du kan skabe med vandfarverne, da man selv kan bestemme hvor meget vand man blander i farverne og af den årsag, kan man bestemme styrken i farven. Akvarelfarver er en gennemsigtig maling der kan påføres fortyndet med vand. Akvarelfarver er let at begynde med, man behøver kun de ønskede farver på tube, papir, vand og en pensel. Så hvis du står med et projekt, hvor du ønsker at afbillede noget naturrealistisk så er akvarel præcis den type farve du skal have. Det egner sig til alle slags malerier, men er god til detaljerede billeder.

Vores farver

Vi har et stort udvalg af akvarelfarver her på siden, vi er især stolte af at forhandle Van Goghs Half Pan farver. Dette er små enkelte farver, som kan købes og bruges med det samme. De er utrolig lette at bruge og kan bruges af både børn og kunstnere. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige farver, hvilket også giver dig muligheden for at samme sætte dine egne farver til dit næste projekt, fremfor at købe en platte med forudvalgte farver.

Van Gogh er blandt de bedste på markedet når det kommer til akvarelfarver, som kan bruges af alle på tværs af niveau. Vi forhandler også, udover Half Pan, Van Goghs akvarelfarver på tube og deres forudvalgte pocket boxes af enten 12 eller 24 Half Pans. Akvarelmaling på tube fra Van Gogh giver dig muligheden for mere kontrol over dine akvarelfarver. Du får altså en tube, hvor du selv kan dosere dine farver og blande op med vand. Pocket Boxes fra Van Gogh er for dig, som ønsker at komme i gang, men ikke på forhånd ved hvilke farver, som skal bruges. Udover at få 12 eller 24 farver, får du også en palette og en akvarelpensel med.

Vi forhandler mærkerne Art Creation, Cretacolor og Van Gogh når det kommer til akvarelfarver.

Se vores udvalg af pensler, som egner sig perfekt til akvarelfarver.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.