Akrylfarver

Hvad er Akrylfarver?

Akryl – eller akrylmaling som det også kaldes – er en vandbaseret maling, som er specielt kendetegnet ved, at det tørrer hurtigt. Den hurtige tørretid gør malingen praktisk at arbejde med, da man aldrig skal vente specielt længe på, at malingen tørrer.  Akrylmaling er en god og billig hobbymaling, som generelt er nem at bruge for både børn og voksne.

Tørre akrylfarver er desuden vandafvisende, hvormed man kan male ovenpå malingen uden, at farverne blandes – du kan dog godt blande farverne, imens malingen stadig er våd. Akrylfarve gulner desuden ikke med tiden, men vil holde farven skarpt og pænt.

Vores akrylmaling er perfekt til lærreder. Vi har et bredt udvalg af akrylmaling, så om det er et farverigt projekt eller mere nedtonet, så har vi akrylmaling der passer til dit behov. Akrylmaling til lærred er det du kan forvente når du handler hos Kunstartiklen.dk, vi går op i kvaliteten og hvis du er i tvivl om dit næste køb af akrylmaling er det rigtige valg for dig, så ring eller skriv endelig, så kan vi hjælpe dig, da vi har mange års erfaring med maling.

Om du kalder det akrylfarver eller akrylmaling er for os det samme, selvom vi forhandler farver og maling i høj kvalitet, så ved vi at vores kunder spænder fra et højt niveau til et begynder niveau. Så vi står klar til at besvare alle de spørgsmål du kunne have.

Amsterdam

Vi har et stort udvalg af kunstartikler i mærket Amsterdam. Der er 7 forskellige former for akrylfarver som vi forhandler i mærket Amsterdam.

Expert Farver

Dette er akrylfarver i høj kvalitet. Det er en tung akrylmaling, da den er bygget op på pigmenter i en høj kvalitet. Det giver en uovertruffen farveintensitet og lys egenskab. Så hvis du står med et projekt og vil trække det op på en ekstra dimension så skal du have Amsterdams Expert akrylfarver. Vi forhandler +70 forskellige farver, så gå ind på produktet for at se mere.

Ink

Akrylblæk er en anden form for akrylfarve og er utrolig alsidig. Det er en meget flydende akrylfarve, da den kombinerer egenskaberne fra akrylmaling og blæk. Frygt ikke, selvom det er blæk så tørrer det hurtigt og giver et permanent finish på dit lærred. Vi har 56 forskellige farver, hvor 17 er special farver. Så er du interesseret i at få et unikt finish på dit næste projekt, så skal du overveje Amsterdams Ink serie.

Markers

Her har du den enkle løsning til akrylfarve. Med Amsterdams markers kan du let skabe linjer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her slipper du for penslen og kan tegne direkte på dit lærred og da kvaliteten stadig er høj, så kan du forvente at dit næste maleri bliver unikt. Vi har 81 forskellige akrylmarkers i farver der er rene og specielle. Se her vores akryl tusser.

Spray

En alternativ måde at male på med akrylfarve. Med Spray fra Amsterdam får du en ny dimension på dit næste stykke kunst, da teknikken giver mange kreative muligheder. Spray er perfekt til de kunstnere der elsker et hurtigt maleri. Sprayen er vandbaseret, som gør det ideelt at bruge indendørs. Vi har 94 forskellige farver i serien Spray. Farverne er rene eller specielle.

Standard Farver

Nok Amsterdams største udvalg af akrylfarver. Her får du det bredeste udvalg af strålende rene farver. De er kendt for deres høje kvalitet og store lysfasthed. Denne serie er kun rene farver, men er perfekt til alle lærreder.

Standard Special Farver

Det perfekte vedhæng til standard farve serien fra Amsterdam.  Her har du alle de specialfarver som du kunne ønske dig. Vi forhandler dem i mange forskellige størrelser og i 17 forskellige specialfarver. Så gå ikke på kompromis med kvaliteten af dine akrylfarver og køb dine specialfarver her.

Universal Akrylmaling

Denne type akrylfarve er perfekt til at kunne skille sig ud. Farven flyder jævnt og er mindre elastisk. Den er mere holdbar på grund af dette end standard serien fra Amsterdam. Denne type akrylmaling er perfekt all around, så hvad end dit næste projekt indeholder, så er universal akrylmaling fra Amsterdam måske et godt valg for dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.