Van Gogh

Van Gogh er et anerkendt mærke indenfor kunstartikler og er tiltænkt at være for folk, der er en seriøs kunstner og som går op i kvaliteten.

Van Gogh er et brand fra Royal Talens. Royal Talens har mange brands når det kommer til kunstartikler, men fælles for dem alle er Royal Talens mål, nemlig at stimulere så mange mennesker som muligt ved at de kan udfolde sig kreativt.

Van Gogh Logo

Oliefarver

Van Gogh oliefarver er for dem, som søger en god oliefarve, som viser den kvalitet igennem det visuelle finish. Den smørlignende olie har en fremragende farve styrke og med deres høje niveau af pigmentering gør at farverne bliver gode og intense. 

Den tykke olie har en glanslig overflade som igen giver et godt resultat når man ser på det færdige billede. Det er let at bruge og blande oliefarverne fra Van Gogh, som gør Van Gogh oliefarver til et godt valg for begyndere og studerende på kunstarkademier, men også et fremragende valg for den arbejdende kunstner. 

Van Gogh laver oliefarver i 66 forskellige farver i forskellige størrelser og sammenkoblinger. 

Akrylfarver

Akrylfarver fra Van Gogh er lavet med pigmenter af en høj kvalitet. Dette er hvad de kalder for den overlegne hollandske standard af kvalitet. Du kan derfor forvente en utrolig kvalitet af dit færdige projekt, hvis du maler med Van Gogh.

Van Gogh ser kvaliteten som værende tiltænkt den studerende maler, men man skal ikke være skræmt, da kvaliteten blot gør det lettere for nybegyndere at bruge deres akrylfarver, da det generelt er lettere at bruge. Akrylfarverne kommer i en metal tube og kan bruges direkte derfra, men kan også blandes op med lidt vand for at give en tyndere farve.

Van Gogh akrylfarver har en kort tørre tid, som gør det lettere at skabe flere lag på dit maleri. Flere lag giver flere nuancer, så hvis du ønsker et billede med dybde, så er akrylfarver fra Van Gogh måske noget for dig. 

Akrylfarverne fra Van Gogh har en intens farve og da der er mange pigmenter i farverne gør det farverne både intense og stærke. Van Gogh har akrylfarver i 40 forskellige farver.

Akvarelfarver

Akvarelfarver fra Van Gogh, også kaldt vandfarver, er skabt til at være en perfekt løsning til studerende og kunstnere. Akvarelfarverne er transparente, men bibeholder deres intense farver fra deres høje tone styrke. 

De fleste farver er målt med det højeste niveau af lysægthed +++ med et par farver med blot et niveau under på ++. Takket være renheden og viskositeten i akvarelfarverne, er de lette at arbejde med og at blande.

At de er lette at arbejde med og at blande gør akvarelfarverne fra Van Gogh perfekt for både nybegynderen og kunstneren, da kvaliteten taler for sig selv og med deres erfaring har udarbejdet et produkt, som er let at bruge og fremviser fantastiske resultater.

Alle akvarelfarver fra Van Gogh er lavet i Holland og med deres meget strenge kontrol af produktionen, får kunden altid en konstant oplevelse ved hvert køb. Van Gogh har et udvalg på 72 forskellige farver. Vi forhandler et stort udvalg af akvarelfarver fra Van Gogh som du kan finde her: Akvarelfarver.

Pensler, Knive og Spatler

Van Gogh har hele viften af kunstartikler og går op i at alt udstyr skal være af høj kvalitet, så kunsteren kan få et godt resultat og nybegyndere har et værktøj de kan regne med. 

Van Gogh laver to typer pensler, akvarel pensler og akryl pensler. En akvarel pensel fra Van Gogh er håndformet og har en fleksibel hårbørste, så den holder længere og kan holde til brug. En akryl pensel fra Van Gogh er ligesom akvarel penslen lavet af høj kvalitet. Akryl penslerne er dog i et større udvalg af former, størrelser og hårtyper.

En maler kniv er et “must have tool” ifølge Van Gogh. Knive fra Van Gogh er perfekt til kunstnere der ønsker at blande, skrabe og tilføje tekstur til deres kunst. Det bøjede håndtag hjælper til en mere naturlig følelse af kniven i hånden.

En spatel fra Van Gogh er som en pensel, men med en gummi spatel i stedet for hår. De er perfekte til at flytte farver rundt på et lærred og give dit kunst mere tekstur. 

Papir

Van Gogh har et stort udvalg af papir, som er tiltænkt at blive brugt med deres farver. De har 6 forskellige typer papir:

Det er vigtigt at du finder papir der passer til det som du maler med, da papiret skal kunne optage malingen korrekt, så du ikke får misfarvninger eller papir, som bliver vådt og sjasket. 

Papir fra Van Gogh er af utrolig høj kvalitet og er bygget til at skabe dynamic mellem Van Goghs farver og deres papir.

Vores udvalg af kunstartikler fra Van Gogh

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.