Talens

Talens er hovedmærket når man tænker på mærkerne Van Gogh, Sakura og Art Creation.

Talens har til formål at tilbyde alle deres kunder et stort udvalg af produkter til at styrke deres maleprojekter. Talens har meget vægt på at have det komplette udvalg af alt man kunne bruge af kunstartikler og går meget op i at være innovative på markedet.

Talens logo
fikseringsmiddel fra talens til pasteller

Fikseringsmiddel

Talens som mærke tilbyder en lang række kunstartikler, men hvor de fleste af kunstartiklerne er placeret under deres underbrands, som Van Gogh.

Talens tilbyder et stort udvalg af støtteprodukter til dine kunstprojekter. Det er altid vigtigt at have det rigtige lærred og den rigtige farve, men der er stadigvæk ting der kan gå galt hvis man ikke ved hvad man laver. Derfor tilbyder Talens fikseringsmidler og lak, som er med til at sikre din oplevelse, når du maler. 

Uanset hvilken type farve du bruger, så er det vigtigt at give dit lærreds overflade en omgang med et relevant fikseringsmiddel. Hvis du bruger trækul, kalk eller grafit til at farve med, så anbefaler vi at du bruger Talens Charcoal Fixative.

Dertil bruger du pasteller, så er Talens Pastel Fixative et bedre valg, da det sikre at de partikler, som bliver påført fra pastellen også sidder fast.

En malerkniv er essentiel for næsten alle typer af kunstnere. Det er vigtigt at kunne trække og blande farver, så kunsteren får en konsekvent oplevelse.

Talens tilbyder malerknive, som er skabt til at kunne blive brugt af alle. Talens har haft fokus på at skabe et stort udvalg af malerknive, så du kan finde en malerkniv til alle typer maling.

Malerknivene beskrives bedst som værende solidt opbygget håndtag, som giver en let og konsekvent oplevelse, når man bruger deres malerknive i sine kunstprojekter. Bladet på malerknivene er forskellige, men det de har tilfælles, er at de er fleksible, men stadigvæk af stærkt stål, som gør at den kan bruge på mange måder og holde til en masse.

Vi forhandler alle 22 typer malerknive fra Talens og med deres gode pris, så kan vi kun anbefale alle i at have mindst 1 malerkniv fra Talens til rådighed ved dit næste projekt. Så kan du opleve hvor let det bliver at male med både akryl- og oliefarver.

seks talens malerknive

Talens har et stort udvalg af kunstartikler, men ikke alle er kendt for at være lavet af Talens, men i stedet en af deres undermærker. Vi forhandler følgende undermærker fra Talens: Van Gogh, Art Creation, Amsterdam, Bruynzeel og Sakura.

Van Gogh Logo
Art Creation logo

Vores udvalg af kunstartikler fra Talens

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.