Sakura

Mærket Sakura står for kreativitet og innovativitet. Kunstartikler fra Sakura anses for at være perfekt til alle typer kunstere. Så om du er nybegynder eller arkitekt, så er Sakuras kunstartikler perfekt egnet til dig. Dette skyldes blandt andet deres meget brede sortiment af kunstartikler. Sakura fejrer i 2021 100 års jubilæum, da de blev grundlagt i 1921.  

Sakura er et brand fra Royal Talens. Royal Talens har mange brands når det kommer til kunstartikler, men fælles for dem alle er Royal Talens mål, nemlig at stimulere så mange mennesker som muligt ved at de kan udfolde sig kreativt.

Sakura har et stort udvalg af kunstartikler. De er blandt andet kendt for deres Pigma serie.

Pigma Brush fra Sakura er anset for at være en kreativ tusch, da den opfylder Sakuras formål om at give brugeren kreativ frihed.

Den fleksible og bløde spids giver tuschen en justerbar linje i form af tykkelsen er strøget. Dette gør tuschen ideal til illustrationer, håndskrevne kort, tegninger, kalligrafier og andre dekorative egenskaber. 

Det unikke ved Sakuras Pigma serie er at den ikke vil bløde igennem papiret, men i stedet er permanent, vandafvisende, ikke falmende, hurtig tørrende og pH-neutral.

Så hvis du står og skal lave kunst på papir eller skal lave håndskrevende indbydelser til jeres festligheder, så er Pigma Brushen måske perfekt til dig.

Alsidighed, det er sådan man kan beskrive Sakuras Pigma Brush Pen. Du kan gå fra hårfine strøg til store tykke strøg. Denne alsidighed giver brugeren ubegrænsede muligheder når det kommer til kunst.

Pigma Brush Pen er skabt fra det formål at være ekstra holdbar, både styrkemæssigt, men også tidsmæssigt. Alt dette er i spisden er tuschen, som giver brugeren en oplevelse, som kan holde i mange år. 

Spidsen af tuschen er lavet af enten stærkt plastik polyacetal materiale, stærkt nylon materiale eller stærkt porøst polyethylen. Dette betyder at tuschen reagere med det samme når der kommer skift i pres eller retning. På den måde får man altid en silke glat, præcis og konstant oplevelse.

Pigma Graphic serien er bestående af tre penne, hver med forskellige størrelser. 

 

En klassisk sort tusch, men hvor valget er op til brugeren. Hvis man har brug for tykke streger, så er det bedste at gå med pen 3 for at kunne få de mest præcise og tykke streger. Hvis man skal lave skitser eller kort, hvor præcision er nøglen, så er pen 1 det korrekte valg.

Resultatet fra Pigma Graphic serien taler for sig selv. Det er en fremragende pen, som giver brugeren det forventede resultat.

Fine og tynde strøg. Det er sådan Pigma Micron penne skal beskrives. Du får en pen, som giver brugeren en vandafvisende og permanent afmærkning. Disse penne er i dag brugt entusiastisk af designere, forskere, arkivere, manga tegnere, tegneserie tegnere, illustratorer og hobbyister.

Pigma Micron er den anbefalede pen at bruge til Zentangle. Zentangle er en tegnestil med en utrolig detaljegrad. Årsagen til at man anbefaler denne type pen er dens spids er så fin at den er ideel til at skabe både tekniske og artistiske tegninger.

Pigma Micron serien kommer i et stort udvalg af størrelser, som alt sammen afhænger af hvad brugeren skal lave. Så hvis du står med en idé om at skabe noget med en utrolig detaljeringsgrad, så er en  Pigma Micron pen perfekt.

Pigma pen serien er det ideelle valg for kunsteren der skal bruge top kvalitet. Spidsen på Pigma pennen kan holde god mængder af blæk og har en standhaftig spids, som gør det perfekt til præcise strøg.

Pigma pennen fåes i to forskellige varianter. Pigma Pen 5 og Pigma Pen 10. Pigma Pen 5 har en lille spidst på 0,3 mm. Hvor af Pen 10 har en millimeter på 0,7. Begge penne har til formål at være multifunktionelle, men med fokus på præcision. 

Ligesom med resten af Pigma serien får du en pen du kan regne med. Den bløder ikke igennem papiret, men er i stedet permanent, vandafvisende, ikke falmende, hurtig tørrende og pH-neutral.

Vores udvalg af kunstartikler fra Sakura

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.