Jydsk Blindrammefabrik

Jydsk Blindrammefabrik, JBF, producerer blindrammer, lærreder og staffelier. De er de ældste blindramme producenter i Nordeuropa. Fabrikken blev grundlagt i 1938, hvor produktionen blev ændret til deres ikoniske blindrammer. 

Vi forhandler følgende fra JBF

JBF Logo

Lærreder

Lærreder fra Jydsk Blindrammefabrik er af en rigtig god kvalitet. Vi forhandler to typer af lærreder, naturhør og Bomuld/Polyester.

Naturhør er godt til dig som ønsker et lidt grovere lærred. Det passer til både akryl- og oliefarver. Bomuld/Polyester lærrederne vi forhandler er anderledes end de normale hvide lærreder som man kender. Vores lærreder er nemlig sorte. De sorte lærreder fra Jydsk Blindrammefabrik er perfekt til dig, som ønsker at skabe et motiv/billede hvor der er en dynamik med de mørke farver. Den mørke baggrund gør det idealt for dig, som ønsker at male med stærkere kontraster, da baggrunden skaber harmonien, modsat den originale hvide.

Vi anbefaler lærreder fra JBF til dig, som står og mangler et godt og solidt lærred af en høj kvalitet. Det er let at komme i gang, da alt forarbejdet er gjort for dig (medmindre du ønsker at grunde det selv). Så om du er garvet eller ny til at male, så er JBFs lærreder et godt sted at starte.

Blindrammer

Originalen fra Jydsk Blindrammefabrik var blindrammen. Vi forhandler blindramme type 44. Denne type blindramme er en standardramme, hvor profilen har en flad bagside. Dimensionen på blindrammen er 18 x 44 mm.

Hos Kunstartiklen finder du en lang række længder på type 44 blindrammer fra JBF. Vores længder starter ved 200mm og går op til 1000mm. Det er derfor muligt at skræddersy sine helt egne mål, så man får en ramme der passer perfekt til det ønskede motiv.

Rammerne sælges enkeltvis, så der er ingen der er bundet til at male kvadratiske motiver længere. 

 

JBF Akademi Staffeli

Staffelier

Staffelier fra Jydsk Blindrammefabrik fåes i to forskellige varianter her hos Kunstartiklen. Akademistaffeliet og bordstaffeliet. 

Staffeliet er arbejdspladsen for de fleste kunstnere, så det er også vigtigt at man har en arbejdsplads, som er bekvemmelig og man kan stole på. Alle staffelier fra JBF er stabile og produceret af bøgetræ. Dette gør at staffelierne er robuste og flotte, da den lidt gyldne farve giver den et unikt karaktertræk. Du kan derfor let have staffeliet til at stå fremme og fremvise sig selv.

Akademistaffeliet er til dig, som ønsker at stå op og male. Den er justerbar, så passer til de fleste størrelser med en max. billedehøjde på 130 cm. Akademistaffeliet er 167 cm. høj, men kan justeres helt op til 237 cm.

Bordstaffeliet er til dig, som derimod ønsker at forblive siddende og male. Dette er perfekt til små motiver med fokus på detaljerne. Her kan du nemlig komme helt tæt på i en behagelig positur. Staffeliet har en max. billede højde på 68 cm. Selve staffeliet er blot 45 cm. høj, men kan justeres op til 80 cm. efter behov.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.