Carioca

Carioca er et velkendt brand i Danmark. Det skyldes nok deres høje kvalitet, når det kommer til fremstillingen af farve-, tegne-, skriveartikler. Det er et italiensk brand som har fremstillet kunstartikler i over 50 år.

Carioca har et legende design. Det er tydeligt at se hvorfor det er så populært blandt børn, da designet virkelig appelerer til en legende og fantasifyldt sjæl.

Carioca logo
carioca farveblyanter jumbo

Farveblyanter

Hos Kunstartiklen finder du 3 forskellige Carioca farveblyanter. Dem kan du finde her: Carioca Farveblyanter.

Det unikke ved farveblyanterne er at de er bygget til børn – tiltrods for at de også er perfekte til brug af voksne. Det du får er en farveblyant, som ikke splintre og hvis den skulle tabes på gulvet, så er knækker farven kun. Det er din garanti for at blyanten ikke er farlig for dit barn.

Vi forhandler 3 typer – 2 af hexagonal typen og 1 af triangulær typen. Den triangulære er lettere for børn at holde ved – så den er anbefalet til børn.

Tusser

Hos Kunstartiklen finder du 2 typer tusser fra Carioca. Se vores udvalg af Carioca tusser.

Et fælles træk fra tusserne er at de er super vaskbare. Det betyder at du ikke skal være bekymret for at få tusstreger på dit bord – da med helt almindelig postevand kan fjerne farven igen. Det er en tryghed, som kan bero mange forældre.

De to typer vi forhandler er Joy og Jumbo. Joy tusserne har en fin filt spids på 2,6mm. Hvor Jumbo tusserne har en tyk filt spids på 6mm.

Corioca jumbo tusser 24 stk
Carioca fedtfarver

Fedtfarver

Hos Kunstartiklen forhandler vi fedtfarverne fra Carioca. Temperello fedtfarver er utrolig let at bruge – både til at tegne og farve med. Fedtfarver er altid populært blandt børn, da det er en let og simpel måde at lære at farvelægge på. Hurtigt vil børn kunne føle sig som en kunstner, når de svinger med fedtfarverne på deres eget lærred.

Fedtfarverne egner sig til brug på papir, pap og træ. 

Så leder du efter fedtfarver, som er perfekt egnet til børn – så prøv Carioca Temperello.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.