Bruynzeel

Mærket Bruynzeel er et anerkendt mærke indenfor blyanter og kunsten i at tegne. Bruynzeel blev dannet i 1948, hvor de blev skabt med det formål at kunne støtte alles fantasi.

Bruynzeel er et brand fra Royal Talens. Royal Talens har mange brands når det kommer til kunstartikler, men fælles for dem alle er Royal Talens mål, nemlig at stimulere så mange mennesker som muligt ved at de kan udfolde sig kreativt.

Bruynzeel har i dag succes med at skabe blyanter, både graphite og farver, som alle kan bruge.

Farveblyanter fra Bruynzeel er mere end blot farveblyanter som man kender dem fra supermarkedet. Bruynzeel har designet flere klasser af farveblyanter og på den måde sørget for at der er blyanter til de forskellige niveauer.

Farveblyanterne fra Bruynzeel er tiltænkt kunsteren, illustratøren, designeren og hobbyisten, så uanset hvilket niveau du er på, så har Bruynzeel farveblyanter til dig.

Bruynzeel laver helt almindelige farveblyanter i et udvalg af 50 farver og med deres tykke 3,7mm omkreds og den høje kvalitet af farvepigmenterne, så får du et stykke værktøj der holder længe. 

Bruynzeel laver ligeledes akvarelblyanter og pasteller.

Grafitblyanter

Grafitblyanter, den klassiske blyant, fra Bruynzeel er ligesom de andre blyanter fra Bruynzeel lavet med tanken på at være konkurrenterne overlegen. Måden Bruynzeel gør grafitblyanterne overlegen er ved at sikre sig en høj kvalitet i produktionen og sikre at hårdheden er perfekt.

Grafitblyanterne er tiltænkt at blive brugt til design arbejde, tekniske tegninger, skitser og illustrationer. Dette er blot hvad Bruynzeel selv mener deres blyanter er bedst til, men det er igen kun fantasien der sætter grænser.

Grafitblyanternes kerne har en omkreds fra 2,2mm til 3,5mm. Dette afhænger alt sammen af hårdheden. Grafitkernen er lavet med de fineste og kvalitets råmaterialer, så farven let og elegant bliver påført.

Vores udvalg af kunstartikler fra Bruynzeel

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.