Art Creation

Art Creation er et anerkendt mærke indenfor kunstartikler og blev udviklet til at være mærket indenfor kunstartikler som alle kan være med til. Art Creation har et kæmpe udvalg af kunstartikler lige fra farver til pensler.

Art Creation er et brand fra Royal Talens. Royal Talens har mange brands når det kommer til kunstartikler, men fælles for dem alle er Royal Talens mål, nemlig at stimulere så mange mennesker som muligt ved at de kan udfolde sig kreativt.

Art Creation logo

Akrylfarver

Hvis du leder efter en akrylfarve, som du kan regne med hver gang du bruger den, så er Art Creations akrylfarver måske det rette valg for dig.

Akrylfarven er skabt med 100% akrylharpiks. Dette gør at farven er tyk, men let at smøre. Farven er beskrevet som havende en glans som silke når den er tørret og let at male over den tørre akrylfarve. 

Som kunstner er det op til projektet om man fortynder akrylfarverne i vand eller ej. Art Creations akrylfarver kan både bruges direkte fra tuben og fortyndes i vand. Farverne er vandafvisende så snart det er tørt, så maleriet kan holde i mange år.

Art Creation har et stort udvalg af akrylfarver og vi forhandler en stor del af dem.

Akvarelfarver

Art Creation har det formål at give kunstartikler til alle typer kunstere. Deres akvarelfarver er lette at tilgå for selv en førstegangsmaler. 

Den transparente akvarelfarve fra Art Creation giver en lækkert finish og det er helt op til kunsteren hvor lyse farverne skal være. Det er det dejlige ved akvarelfarver, at savner man en lysere farve end dem man har, så skal man blot fortynde farverne med ekstra vand og så har du en lysere variant af dine farver.

Man kan ligeledes blande farverne for at skabe nye farver. Akvarelfarverne fra Art Creation er det perfekte valg for en kunstner, som ikke har motivet tegnet i sten, da farverne hurtigt kan skabes.

 

Art creation akryl pensler 11 dele

Pensler & Knive

Art Creation laver alt i kunstartikler, ikke blot farverne. De laver værktøj til dit næste kunstprojekt.

Penslerne fra Art Creation kommer i et bredt sortiment, men af samme høje kvalitet. Dette er nødvendigt for Art Creation, da penslerne har forskellige formål f.eks. akvarel og akryl. De forskellige typer pensler er både med natur hår og syntetisk hår. Det er vigtigt at penslerne er stærke og kan holde til at blive brugt flere gange. Læs mere om penslerne inde på produkterne her.

En god malerkniv er et vigtigt værktøj for en garvet maler, da det giver muligheden for at kunne trække og blande akrylfarver. Art Creation laver forskellige typer knive og det afhænger af dit behov for hvilken en af knivene vi anbefaler.

Staffelier & Lærreder

Som maler er der nok mange der kender vigtigheden ved et godt staffeli. Art Creation kender til dette og har skabt staffelier til ude- og indebrug. Det essentielle ved at finde det rette staffeli for dig bliver først og fremmest at finde ud af hvor du har planer om at male henne. Står du i et hobbyrum, ved spisebordet eller i naturen? Alle disse spørgsmål vil være med til at give dig det perfekte staffeli til dit projekt.

Art Creation laver alle disse typer staffelier og vi forhandler dem her.

Art Creation laver også lærreder til at blive brugt på deres staffelier, og andre selvfølgelig. Det vigtige ved et godt lærred er at det passer til den type maling du bruger og de rette dimensioner til dit billede. Vi forhandler lærreder fra Art Creation og vi anbefaler dem til alle, som ikke ved hvilket lærred de skal vælge.

Art creation bord staffeli
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.