Amsterdam

Amsterdam er et af de mærker indenfor kunstartikler, som de fleste kender. Dette velkendte mærke skaber et hav af kunstartikler, heriblandt akrylmaling, spraymaling, pensler, papir og spalter.

Amsterdam er et brand fra Royal Talens. Royal Talens har mange brands når det kommer til kunstartikler, men fælles for dem alle er Royal Talens mål, nemlig at stimulere så mange mennesker som muligt ved at de kan udfolde sig kreativt.

Amsterdam Akrylmaling logo

Akrylfarver

Hos Kunstartiklen.dk forhandler vi et bredt udvalg af kunstfarver fra Amsterdam. Det der kendetegner kunstfarverne fra Amsterdam, er at de alle er akrylfarver

Der er 3 typer akrylfarver, som vi forhandler, fra Amsterdam: Standard-, Expert farver og blæk. Standard serien fra Amsterdam har et hav af farver og nuancer, som gør det ideelt for både nybegynderen og eksperten, da det store udvalg gør at du kan vælge præcis den farve, som du ønsker dig. Vi forhandler alle 17 specialfarver, som Amsterdam laver.  Ligeledes med de mere almindelige farver, hvor vi har et udvalg på godt 90 farver fra Standard serien.

Expert serien er for dem der ønsker at tage deres projekter til det næste niveau. Experten serien har til formål at have den bedste kvalitet og med mere end 70 forskellige farver, har man et kæmpe råderum.

Blæk fra Amsterdam er ligeledes akryl og giver brugeren et utrolig fleksibelt produkt. Den høje koncentration af farver, gør at den ikke falmer når den er tør. Så hvis du har haft lyst til at prøve at male med blæk, så er akryl blæk fra Amsterdam et godt sted at starte.

Akryl spray & Markers

Hos Amsterdam laver de ikke kun maling i typer, men også andre, måske mere alternative, måder at male på. Amsterdam Spray Paint er en anderledes måde at udfolde dig kreativt og nå frem til nye resultater. Med mere end 90 forskellige farver, kan du vælge præcist den farve, som du synes passer perfekt til dit projekt. Det der kendetegner deres spray, er har en lav lugt og er vandbaseret. Skulle du stå og mangle reservedele til din spray, så kan du også købe spray dysser her hos Kunstartiklen.dk i mærket Amsterdam.

Amsterdam har ligeledes en lang række farver i markers. Hvis du ønsker et produkt, hvor du kan skabe linjer og tegninger, som ikke går på kompromis med kvaliteten, så er markers fra Amsterdam det rigtige valg. De tørrer hurtigt og er vandafvisende når de er tørre. Markers fra Amsterdam kommer i mere end 40 forskellige farver, så gå på opdagelse og se om en af de nye måder at kunne udfolde sig kreativt er noget for dig.

Pensler & Knive

At finde den perfekte pensel kan ofte være svært, men med pensler i mærket Amsterdam, kan du med garanti få en professionel pensel, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Det store udvalg af pensler gør at du kan finde pensler, som egner sig til detaljearbejde og pensler, som egner sig til store overflader. Alle penslerne fra Amsterdam er lavet med syntetiske hår, som gør at penslen kan opretholde samme form.

En god malerkniv er til dig, som har brug for at trække maling for at skabe nuancer eller for at flytte akrylmaling. Derfor anbefaler vi malerknive fra Amsterdam. Deres knive er lavet ud fra et stykke rustfrit stål, som sikrer dig et en fleksibel, dog stærk, malerkniv. På den måde sikrer du dig en malerkniv, som kan opretholde samme form igennem mange år.

Papir

Sorte bøger, hvad er det? En sort bog, oversat Black Books, er perfekt til kunsteren. Det er en bog fyldt med blanke sider, hvor man kan udfolde sig kreativt. Om det er til skitser eller færdige tegninger, så er de sorte bøger fra

Amsterdam perfekte til det. Det der kendetegner papir fra Amsterdam, er at papiret er stærkt og går derfor ikke let i stykker. Papirerne er perfekt til både blyanter, hvor de kommer i A5, A4 og A3. Ønsker man at bruge akrylfarver på papiret, så kan man købe en model med vandafvisende syntetisk papir, som gør at du kan påføre akrylfarverne. Dog skal papiret lægges fladt, da det ellers ville løbe.

Amsterdam Malerbog
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.