Amsterdam Akrylmaling

Her finder du et stort udvalg af Amsterdam akrylmaling. Amsterdam er et kvalitetsmærke når det kommer til kunstartikler – dette sikrer dig at du kan bruge Amsterdam om du er hobbymaler eller kunstmaler. 

Du finder flere typer akrylmaling fra Amsterdam på denne side. Du kan læse mere om dem her

Amsterdam akrylmaling - Nemt for alle

akrylmaling perfekt maling til både den garvede og begynderen. Dette betyder at alle nemt kan begynde at male med Amsterdam akrylmaling. Malingen er nemlig vandopløselig og smidig, som giver muligheden for at blande maling med andre farver eller vand for at opnå de rigtige farver. Man kan beskrive akrylmaling som værende hurtigt tørrende, som gør at du let ville kunne male over maling kort efter påføring. Dette kan gøres for at rette på fejl eller for at skabe dybere nuancer i billedet.

Amsterdam akrylmaling egner sig til alle discipliner inden for malerier, så om det er helt abstrakte malerier eller natur malerier, så kan det være det helt rigtige valg. Amsterdam akrylmaling kommer enten i tuber eller bøtter. Vi har dog også som blæk, spray og markers.

Amsterdam Akrylmaling på lærred
Amsterdam Akrylmaling i expert serien

Billig Amsterdam akrylmaling af høj kvalitet

Hos Kunstartiklen går vi meget op i at de kunstartikler som vi forhandler er af høj kvalitet og noget som vi kan være stolte forhandlere af. Så når vi siger vores Amsterdam akrylmaling er billige, men af høj kvalitet, så kan vi garantere at den maling som du køber, er af god kvalitet. Mærket Amsterdam er førende indenfor akrylmaling. Amsterdam kommer fra  moderbrandet Talens, som sikrer at alt maling bliver produceret i en høj kvalitet, hvor man ikke går på kompromis med hverken pigmenterne eller blandingsprocessen. Se også vores udvalg af andre kunstfarver.

Vi er eksperter når det kommer til de fleste kunstartikler, men især på akrylmaling. Så hvis du har nogle spørgsmål til dette, så tag endelig fat i os på enten mail eller telefonen. Skulle du have lyst til at komme og se malingen før du køber den, så kan du komme forbi vores fysiske butik på Farum Hovedgade 85 i Farum.

Hvorfor skal jeg vælge Amsterdam akrylmaling?

Det kan være svært at finde den akrylmaling, som passer perfekt til dit næste projekt. Akrylmaling fra Amsterdam har til formål er gøre det let for dig at udfolde dig kreativt. Læs mere om hvordan akrylmaling kan give dig en fantastisk oplevelse.

Amsterdam Akrylmaling logo

Amsterdam

Akrylmaling fra Amsterdam er en klassisk valg blandt mange kunstnere. Amsterdam har 4 typer akrylmaling – StandardExpertakryl tusser og Blæk.

Standard akrylmaling er serien med et hav af farver og nuancer. Dette gør det et ideelt sted at starte for både nybegynderen og eksperten, da man hurtigt kan få fyldt sine depoter op igen, med de farver man skulle mange. Der er to typer af standard akrylmaling fra Amsterdam – Standardfarver og specialfarver. Standardfarverne er enkelte farver, hvor udvalget er på godt 90 forskellige farver, som vi alle forhandler. Vi forhandler også de 17 forskellige specialfarver, som er mere atypiske farver som guld og andre metalliske farver.

Expert serien er til dig, som ønsker at tage dit projekt til det næste niveau. Det som kendetegner Expert serien er den allerbedste kvalitet og med mere end 70 forskellige farver at vælge i mellem, kan du virkelig gå på opdagelse i både farver og i dit kreative sind.

Blæk er de mere atypiske valg når det kommer til akrylmaling. Vi råder ikke nybegyndere at starte ud med at bruge blæk som den primære maling til deres første projekt. Amsterdam akrylmaling i blæk har en meget høj koncentration af farver, som gør at farven ikke falmer når den bliver tør.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.