Akrylmaling

Her finder du et stort udvalg af akrylmaling. Vores akrylmaling fåes i mærkerne: Amsterdam og Art Creation.

Akrylmaling - Nemt for alle

Akrylmaling perfekt maling til både den garvede og begynderen. Dette betyder at alle nemt kan begynde at male med akrylmaling. Malingen er nemlig vandopløselig og smidig, som giver muligheden for at blande maling med andre farver eller vand for at opnå de rigtige farver. Man kan beskrive akrylmaling som værende hurtigt tørrende, som gør at du let ville kunne male over maling kort efter påføring. Dette kan gøres for at rette på fejl eller for at skabe dybere nuancer i billedet.

Akrylmaling egner sig til alle discipliner inden for malerier, så om det er helt abstrakte malerier eller natur malerier, så kan det være det helt rigtige valg. Vores akrylmaling kommer enten i tuber eller bøtter. Vi har dog også som blæk, spray og markers.

Amsterdam Akrylmaling på lærred
Amsterdam Akrylmaling i expert serien

Billig akrylmaling af høj kvalitet

Hos Kunstartiklen går vi meget op i at de kunstartikler som vi forhandler er af høj kvalitet og noget som vi kan være stolte forhandlere af. Så når vi siger vores akrylmaling er billige, men af høj kvalitet, så kan vi garantere at den maling som du køber, er af god kvalitet. Mærkerne Art Creation og Amsterdam er førende mærker indenfor akrylmaling. De er begge fra moderbrandet Talens, som sikrer at alt maling bliver produceret i en høj kvalitet, hvor man ikke går på kompromis med hverken pigmenterne eller blandingsprocessen.

Vi er eksperter når det kommer til de fleste kunstartikler, men især på akrylmaling. Så hvis du har nogle spørgsmål til dette, så tag endelig fat i os på enten mail eller telefonen. Skulle du have lyst til at komme og se malingen før du køber den, så kan du komme forbi vores fysiske butik på Farum Hovedgade 85 i Farum.

Hvilket mærke af akrylmaling skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde den akrylmaling, som passer perfekt til dit næste projekt. Vi har mærkerne Amsterdam og Art Creation, men hvad er forskellen? Forskellen er lille, men vi har herunder forsøgt at beskrive de karaktertræk som hvert mærke har.

Amsterdam Akrylmaling logo

Amsterdam

Akrylmaling fra Amsterdam er en klassisk valg blandt mange kunstnere. Amsterdam har 4 typer akrylmaling – Standard, Expert og Blæk.

Standard maling er serien med et hav af farver og nuancer. Dette gør det et ideelt sted at starte for både nybegynderen og eksperten, da man hurtigt kan få fyldt sine depoter op igen, med de farver man skulle mange. Der er to typer af standard maling fra Amsterdam – Standardfarver og specialfarver. Standardfarverne er enkelte farver, hvor udvalget er på godt 90 forskellige farver, som vi alle forhandler. Vi forhandler også de 17 forskellige specialfarver, som er mere atypiske farver som guld og andre metalliske farver.

Expert serien er til dig, som ønsker at tage dit projekt til det næste niveau. Det som kendetegner Expert serien er den allerbedste kvalitet og med mere end 70 forskellige farver at vælge i mellem, kan du virkelig gå på opdagelse i både farver og i dit kreative sind.

Blæk er de mere atypiske valg når det kommer til akrylmaling. Vi råder ikke nybegyndere at starte ud med at bruge blæk som den primære maling til deres første projekt. Akrylblæk har en meget høj koncentration af farver, som gør at farven ikke falmer når den bliver tør.

Art Creation logo

Art Creation

Art Creation er ligesom Amsterdam eget af Talens. Akrylmaling fra Art Creation er lavet af 100% akrylharpiks, som gør at farven i malingen er meget tyk, men let at smøre rundt på et lærred. At kunne trække maling over et lærred kan give smukke resultater, men er en disciplin, som kræver lidt erfaring for at kunne udføre til bedste resultat.

Farven på akrylmaling fra Art Creation har en glans som silke når den er tørret. Ligesom Amsterdam, så tørrer malingen utrolig hurtigt, så hvis der er behov for flere lag at male over en fejl eller give dybe nuancer, så er begge mærker perfekte.

Det er muligt at fortynde malingen i vand, det er op til dig om du har lyst til at gøre det. Det er en måde at give valget til kunstneren, så du selv kan bestemme hvor mørk og tyk din farve skal være. Så du kan både bruge Art Creations akrylmaling direkte fra tuben og blandt op i vand. Hos Kunstartiklen forhandler vi alle akrylmalinger fra Art Creation, så tag et kig på vores udvalg og se om vi ikke har maling, som passer perfekt til dit næste projekt.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Akrylmaling er en vandbaseret maling, som bruges af både begyndere og etablerede kunstnere. Akrylmalingens kendetegn er dens hurtige tørretid. Akrylmaling består af 3 primære ingredienser lim, pigment og opløsningsmiddel. Akrylmaling kan bruges på de fleste overflader, træ, papir, plastik m.m.

Det er let at male med akrylmaling. Når du maler med akrylmaling skal du bruge din akrylmaling, tube eller bøtte, noget vand og en blandingspalette. Det meste akrylmaling kan males direkte fra tuben eller bøtten, men kan også blandes op med vand for at gøre farven lysere eller konsistensen tyndere. Det er altså helt op til dig, hvordan du vælger at male med akrylmaling.

Valget af mærke når det kommer til akrylmaling er ofte subjektivt og op til den enkelte. Vi kan dog klart anbefale både Amsterdam og Art Creation som laver fremragende akrylmaling i en utrolig høj kvalitet.

Et typisk spørgsmål ved akrylmaling er: Hvor længe skal akrylmaling tørre? Det er varierende efter mærket og tykkelsen af dit lag, men det meste akrylmaling tørrer efter få minutter. Så kort efter du har malet med akrylmaling, kan du allerede male over, hvis du skulle have lavet fejl eller ønsker at lave dybe nuancer i malingen.

Akrylmaling er lavet af 3 hovedingredienser: Lim, pigment (farven) og opløsningsmiddel.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.